Horror a magyar erdőben: vaddisznó támadt egy férfira Borsodban

Horror a magyar erdőben: vaddisznó támadt egy férfira Borsodban

agrarszektor.hu
Vaddisznó támadt rá egy 21 éves férfira és édesanyjára a Borsod megyében található tardonai erdőben, miközben épp a bárányukat sétáltatták. A fiú komoly sérüléseket szenvedett, a vadásztársaság pedig csak két órával később ért a helyszínre.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Kazincbarcikához közel, a tardonai erdőben sétáltatta bárányukat, Rumit egy 21 éves fiú és édesanyja még szombaton, amikor váratlanul rájuk támadt egy vaddisznó - írja a Blikkre hivatkozva a 444.hu. Az édesanya elmesélése alapján az állat és a fiú mentek elöl, a nő pedig mögöttük. Mint mondta, egyszer csak a semmiből feltűnt egy vaddisznó, majd egyenesen a gyerek felé rohant. Ricsinek esélye sem volt a menekülésre, az állat pillanatok alatt odaért, aztán felöklelte. A nő ordítani kezdett, mert azt gondolta, a hangtól megijed a disznó és elmegy, közben pedig hívta a segélyhívót - tette hozzá az édesanya.

Rendőrök és mentősök is érkeztek a helyszínre, de a sebesült fiút elvileg addig nem közelíthették volna meg, amíg a vadásztársaság meg nem jön, hogy biztosítsa a helyszínt, nehogy az állat visszatérjen.Végül megunva a várakozást a mentőorvos és az édesanya merészkedett a férfi közelébe, akit a vállukon cipeltek le a mentőautóig. A férfit később meg kellett műteni, az orvosok hat vaddisznóagyar-darabot szedtek ki a lábából, de a még így is szerencséje volt, mert nem sokon múlott, hogy vénát találjon el a vaddisznó. Az anya most kártérítést követel a vadásztársaságtól.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?