Biztosítsa be a helyét Debrecenben az Agrár Stresszkezelés Napján!

Biztosítsa be a helyét Debrecenben az Agrár Stresszkezelés Napján!

agrarszektor.hu
A Magro.hu izgalmas szakmai programmal tartja meg idén is rendezvényét, a Stresszkezelés a mezőgazdaságban, Növény-Állat-Gazda Konferenciát és Kiállítást, amelyre szeretettel vár minden gazdálkodót 2024. február 15-én Debrecenben. A Magro.hu azt ígéri, hogy megmutatja, nem csak több milliós beruházásokkal lehet ma hatékonyan termelni, hanem van ennek más, stresszmentesebb módja is. 3 szekció, 35 szakmai előadás, beszélgetések, kapcsolatépítés és nyereményjátékok fűszerezik a szakmai programot, amelyen az agrárium kiválóságai és új szereplők is megmutatkoznak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A debreceni szakmai konferencián 35 kiváló szakember mutatja be 1 nap alatt a legújabb fejlesztéseket és tippeket a talajelőkészítésétől, a vetőmagok-, a növényvédő szerek-, a műtrágyák helyes kiválasztásán át a betakarításig. Az állattenyésztőknek a takarmányozás, a toxinkérdés, alternatív fehérjeforrások lesznek pl. a főbb témái, valamint a gazdálkodást segítő, menedzseri feladatok is szóba kerülnek. Az előadók mind arra keresik és adják meg a választ, hogy tényleg csak több milliós beruházásokkal lehet-e ma hatékonyabban termelni vagy van ennek más módja is? Melyek azok a stresszmentes lehetőségek, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kell, és amelyek hozzásegítenek a nagyobb terméshez és profithoz. Az előadók bebizonyítják, hogy mindenkinek lehet újat mondani, és hogy nem többet kell dolgozni, hanem másképpen; és más megközelítésben!

Helyszín és időpont:

2024. február 15., Debreceni Egyetem MÉK 

Szervező: Magro.hu mezőgazdasági piactér és a Debreceni Egyetem 

Részletes program és regisztráció: https://www.magro.hu/konferencia/ 

Forrás: Magro.hu
Forrás: Magro.hu

Akik elfogadták a felkérést az előadásra és kiállításra:

Növényes szekció: Dr. Hoffmann Péter - BASF Hungária Kft.; Hadászi László - KITE Zrt.; Mező Sándor - Multiva Magyarország Kft.; Barabás Zsolt - Horsch Maschinen GmbH; Berecz Sándor - Calmit Hungária Kft.; Csigó György Tamás - SENCROP; Dr. Szűcs Péter - Limagrain Hungária Kft.; Prof. Dr. Nagy János - Debreceni Egyetem; Fenyődi Andrea és Szemerits Balázs - RAGT Vetőmag Kft.; Kürthy-Molnár Zoltán - TIMAC AGRO Hungária Kft.; Hanzel Tamás - Natur Agro Hungária Kft.; Dr. Kakuszi-Széles Adrienn - Debreceni Egyetem, Németh István - Magro.hu; Rácz Tibor - FMC-Agro Hungary Kft.; Szabó István - Pro-Feed Kft.; Rácz István - Corteva Agriscience; Fotyék Tibor - Polyext Kft.; Lőwi Barna - Austro Diesel GmbH

Állatos és Gazdálkodói szekció: Alpár Botond - Agrofeed Kft.; Sándor Gergő - Pro-Feed Kft.; Dr. Fábián János – NEOCONS Zrt.; Gustavo Lopez-Moreno - Boehringer Ingelheim; Bódis Zoltán - Limagrain Hungária Kft.; Sojnóczki István - KITE Zrt.; Egy magyar bankholding - előadó és szekcióvezetés egyeztetés alatt; Takács Tamás - Noack Magyarország Kft.; Hegedűs Attila - Bauer Hungária Kft.; Székely András - Riska - Sysko Kft.; Dr. Jakab Gábor - Vitamed Pharma Kft.; Percze Rajmond - Agroloop Hungary Kft.; Detre Miklós - Magyar Államkincstár; Bordás Imre - Generali Biztosító Zrt.; Párkányi Gábor - MertControl Hungary Kft.; Okner Péter, AgroVIR Kft.; Bálint Béla - Viterra Hungary Kft.

Miért érdemes részt venni az eseményen minden növénytermesztőnek és állattenyésztőnek?

A rendezvény azokat a lehetőségeket, innovációkat mutatja meg a teljes termesztési ciklusban és az állattartásban, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie érdemes, hogy hatékonyságban utolérjék a Nyugatot. Aki fogékony az új, ismeretlen technológiákra is, csökkenten tudja a növényeket és az állatokat érő stresszt, s ezáltal gazdaságosabban, fenntarthatóbban tud gazdálkodni. A hallott gyakorlati tanácsokat és az információkat a gazdálkodók már tavasszal alkalmazhatják, hogy 2024-ban még eredményesebben gazdálkodhassanak.

Címlapkép forrása: Magro.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?