3 millió forintot ajánlott fel ukrajnai gyerekkórházaknak a magyar takarmánygyártó

3 millió forintot ajánlott fel ukrajnai gyerekkórházaknak a magyar takarmánygyártó

agrarszektor.hu
Magyarország piacvezető takarmánygyártó cégcsoportja, az UBM Csoport 3 millió forinttal járult hozzá két darab orvosi lézer és elektroterápiás eszköz beszerzéséhez, amelyeket egy Mykolaivban és egy Odesszában működő gyermekkórház kapott. A magas színvonalú orvostechnikai eszközöket az elmúlt napokban az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány szerezte be és juttatta el a két ukrajnai kórházba.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány 2012-ben kezdte meg munkáját. Az alapítvány elsődleges célja a Magyarországon és a Kárpát-Medencében élő, krízishelyzetben lévő gyermekes családok támogatása. Éppen ezért a szervezet az ukrajnai háború kezdete óta segíti a szomszédos országban élő családok mentését. Az Age of Hope önkénteseinek megkeresésére az UBM 3 millió forinttal járult hozzá két darab orvosi lézer és elektroterápiás eszköz beszerzéséhez, amelyeket az alapítvány munkatársai személyesen vittek el egy Mykolaivban és egy Odesszában működő gyermekkórházba - írja az UBM közleményében.

EZ IS ÉRDEKELHET

Mivel a két intézmény nagyon közel van a frontvonalhoz, rengeteg sérült gyermeket fogadnak. A megyei kórházak a hordozható orvostechnikai eszközöket elsősorban aknára lépett gyermekek rehabilitációjára használják majd, így a műszerek több ezer gyermek gyógyítását segíthetik. Az vállalat az ukrajnai háború kitörése óta összesen 8 millió forinttal járult hozzá a háború áldozatainak megsegítéséhez.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 14. 05:58