Agrár-Hungarikum Konferencia Kalocsán

Agrár-Hungarikum Konferencia Kalocsán

agrarszektor.hu
2021. szeptember 10-én rendezik az Agrár-Hungarikum Konferenciát Kalocsán, a rendezvény fő témái többek között a különböző agrár aktualitások, innovációk, a fenntartható gazdálkodás, valamint a paprikatermesztés-feldolgozás és a hagyományőrzés lesznek. A megnyitó 14:00-kor kezdődik, az eseményen egészen 18:00-ig izgalmas szakmai előadások várják a résztvevőket.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Agrár-Hungarikum Konferenciát rendeznek Kalocsán 2021. szeptember 10-én a Kalocsai Színházban. A rendezvény megnyitója 14:00-kor kezdődik, az érdeklődőket egészen 18:00-ig izgalmas szakmai programokkal várják a rendezők. 

14:15-17:00-ig izgalmas szakmai előadásokat hallhatnak a látogatók, előad többek között az Agrárminisztérium, a NAK/MAGOSZ, a MATE, a Takarékbank Agrár Üzletág, az AXIÁL, a ZÖKÓ Paprikakutató Intézet, a Fajszi Paprika Manufaktúra, a BAUER, a ZFW Hortiservice Kft., valamint a CAPSICO Hungary Kft. egy-egy képviselője. Ezt követően 17:15-17:45-ig egy kerekasztal-beszélgetés várja a résztvevőket, melynek témája a fenntartható gazdálkodás, a paprikatermesztés jövője, az öntözési integráció, a precízió, illetve a generációváltás lesznek. A beszélgetésben az Agrárminisztérium, a MAGOSZ, a Mezőgazdasági Bizottság, a MATE, a NAK, a Takarékbank Agrár Üzletág, és az AXIÁL képviselői vesznek majd részt. A konferencia 18:00-kor egy okirat átadással zárul majd. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Ujvári Sándor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?