Portfolio Agrár Klub: nyernek vagy buknak a gazdák az új agráradózási reformmal?

Portfolio Agrár Klub: nyernek vagy buknak a gazdák az új agráradózási reformmal?

agrarszektor.hu
November 3-án online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio csoport az új agráradózási reformcsomagot, illetve az ezzel kapcsolatos 2021-től érvényes legfontosabb változásokat. A regisztrációhoz kötött rendezvény kiemelten foglalkozik azzal, mire kell majd feltétlenül odafigyelniük az egyéni gazdálkodóknak és mely adózási formák lehetnek a legoptimálisabbak a számukra, de emellett szó lesz a társas agrárvállalkozások adózási kérdéseiről is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hosszas előkészületek után dolgozta ki a kormány azt a jogszabálytervezetet, amely gyökeresen átalakítja a hazai agráradózási szabályokat. A tervek szerint az új szabályozási elképzelésekről az idén szavazhat a parlament, így a változtatások 2021-től hatályba léphetnek. Az új előírások az őstermelőkre és a családi gazdaságokra egyaránt kiterjednek, így több százezer mezőgazdasági szereplőt érintenek. Fő cél az agráradózási rendszer egyszerűsítése, de olyan új kategóriák is létrejönnek, mint az őstermelők családi gazdasága és a családi mezőgazdasági társaság. 

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

A november 3-i online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, hogy milyen fontos változásokra kell számítaniuk az egyéni gazdálkodóknak, mire kell feltétlenül odafigyelniük 2021-től és mely adózási formák lehetnek a legoptimálisabbak a számukra. Emellett szó lesz a társas agrárvállalkozások adózási kérdéseiről is. 

Az Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A rendezvény az Agrárminisztérium, a Pénzügyminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakembereinek részvételével tárgyalja az agráradózásban 2021-től érvényes legfontosabb változásokat, de szó lesz arról is, kik lehetnek a reformcsomag vesztesei és nyertesei. A résztvevők emellett olyan kérdésekre is választ kaphatnak, mint, hogy egyszerűbb lesz-e az új rendszer, milyen új szabályok élesednek az őstermelők adózásában, illetve, hogyan működhet a családi mezőgazdasági társaság?

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06