Portfolio Agrár Klub: hogyan juthatunk új támogatásokhoz a vírusválságban?

Portfolio Agrár Klub: hogyan juthatunk új támogatásokhoz a vírusválságban?

agrarszektor.hu
Szeptember 30-án online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio csoport, milyen új agrárpályázatos fejlesztési lehetőségek nyílnak meg az Agrárminisztérium által kezelt magyar Vidékfejlesztési Programban (VP) a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére. A regisztrációhoz kötött rendezvény kiemelten foglalkozik az állattenyésztők és a kertészetek számára októbertől megnyíló, 80 milliárd forintos beruházási pályázati csomaggal.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A koronavírus-járvány miatt kialakult gazdasági válság komolyan érintette a hazai agrárgazdaság szereplőit, és hosszabb távon is befolyásolhatja a gazdálkodási feltételeket, illetve a piaci-értékesítési körülményeket. Az alkalmazkodáshoz a vállalkozásoknak újabb versenyképesség-növelő beruházásokat kell végrehajtaniuk, amelyekhez égetően szükségük lehet támogatásokra.

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

A szeptember 30-i online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, hogy a válság enyhítése érdekében milyen új fejlesztési támogatási lehetőségek nyílnak meg a Vidékfejlesztési Programban. A rendezvény kiemelten foglalkozik azzal a 80 milliárd forintos pályázati lehetőséggel, amely októbertől lesz elérhető az állattenyésztők és a kertészetek számára.

Az Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A rendezvény az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetőinek részvételével tárgyalja a koronavírus agrárgazdasági hatásait, illetve a kitörési és fejlesztési lehetőségeket. A klub kerekasztal-beszélgetésében pályázati tanácsadással és gazdálkodással foglalkozó szakemberek is részt vesznek.

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?