Utolsó helyek a Kelet-magyarországi Agrárfórumon

agrarszektor.hu
Az utolsó helyekre lehet jelentkezni a Kelet-magyarországi Agrárfórumon, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencián a legfontosabb agrárpolitikai, földszabályozási, növénytermelési és állattenyésztési témák kerülnek terítékre. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A nyár egyik legrangosabb agrárszakmai eseményének számító Kelet-magyarországi Agárfórum a háromnapos Hajdúsági Agrárexpó programsorozatába illeszkedik. A konferenciát augusztus 9-én rendezi meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál.

Bővebb részletek itt>>

A konferencián a legaktuálisabb agrártémák kerülnek terítékre, így szó lesz az agrárium előtt álló agrárpolitikai kihívásokról és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ágazatfejlesztési stratégiai programcsomagjáról. A fórum kiemelt témái között szerepelnek az osztatlan földtulajdonokat, a földöröklést és a földvásárlást-földhaszonbérletet érintő szabályozási változások, emellett pedig külön szekciók foglalkoznak az eredményes növénytermelés feltételeivel és az állattenyésztés fejlesztési lehetőségeivel. A szakmai programban az államigazgatás és az agrárvállalati szféra magas rangú döntéshozói, csúcsvezetők adnak elő.

A részletes programról bővebben itt>>

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési feltételekről ide kattintva lehet tájékozódni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06