A CBA Hungarikum delikát üzleteket nyit Európa-szerte

agrarszektor.hu
A CBA üzletlánc Hungarikumokból álló delikát boltok megnyitását tervezi Európa-szerte, többek közt Londonban, Berlinben, Párizsban és Brüsszelben - fejtette ki Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az első állandó jelleggel működő külföldi üzlet várhatóan 2012 első felében nyílik Berlinben, a leginkább frekventált, közkedvelt területeken, a helyi igényeknek megfelelően. Fodor szerint az év eleji Párizsban tartott mezőgazdasági kiállítás volt a bizonyíték, miszerint külföldön is van igény a minőségi hazai élelmiszerekre, azonban eddig a nemzetközi kiállításokon kívül nem volt alkalma a magyar termelőknek, hogy termékeiket értékesíteni tudják Európa-szerte - számol be az élelmiszer.hu.

Az év eleji, SIAL elnevezésű párizsi mezőgazdasági kiállítás kapcsán a magyar megjelenéshez a Vidékfejlesztési Minisztérium irányításával működő Agrármarketing Centrum (AMC) 50 millió forintos támogatást nyújtott, a CBA pedig a költségekhez 70 millió forinttal járult hozzá - közölte Simon Péter, az AMC igazgatója.

A CBA célja, hogy széles választékú, folyamatos termék-szortimentet nyújtson a külföldi vevőknek, valamint ismertetőivel és kiváló termékeivel meghozza a kedvet a magyarországi turisztikai látogatásokhoz.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06