Vadonatúj segítséget kapnak a magyar gazdák: ez most bárkinek jól jöhet

Vadonatúj segítséget kapnak a magyar gazdák: ez most bárkinek jól jöhet

agrarszektor.hu
Az e-permetezési naplóval kapcsolatos felhasználói visszajelzések alapján „gyakran ismételt kérdések” gyűjteményt állított össze a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A tematikus összefoglalóban többek között megtalálhatóak a belépéssel, a különféle technikai problémákkal, a hiánypótlással, az adatok feltöltésének megfelelő sorrendjével és a hatósági ellenőrzéssel kapcsolatos kérdés-válasz párok.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A hivatal célja, hogy az összegyűjtött kérdésekkel-válaszokkal az e-permetezési napló vezetője gyorsan megoldást találjon a felmerülő problémákra. A rendszer használatát a GYIK gyűjtemény mellett útmutató és oktató videó is segíti - írja a Nébih. Az e-permetezési naplóval kapcsolatos (a Nébih oldalán még nem elérhető) kérdéseket az egn@nebih.gov.hu e-mail címen jelezhetik a felhasználók. A gyakran ismételt kérdéseket a https://portal.nebih.gov.hu/e-permet oldalon érhetik el. Az útmutató és videós segédlet a https://portal.nebih.gov.hu/-/januartol-a-nebih-feluleten-kell-vezetni-az-elektronikus-permetezesi-naplot oldalon olvasható.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02