Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

agrarszektor.hu
2020 novemberében a magyar gazdák 23,4 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2018 tizenegyedik hónapjához képest pedig közel 10 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka novemberben a John Deere volt, amelyből 59-et adtak el a hónapban, a második helyen a New Holland végzett, amelyből 22 darabot értékesítettek most. A népszerűségi listán harmadik a Claas, negyedik a Polaris, ötödik pedig a TGB volt az év tizenegyedik hónapjában.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2020 novemberében az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Claas, a Polaris és a TGB voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 59-et adtak el novemberben, ami 11-el több, mint egy évvel korábban, míg New Hollandból 22 darab talált most gazdára. Claas-ból, Polarisból és TGB-ből jóval többet vásároltak most a gazdák, előbbiből 17-et, 9-el többet, mint 2019-ben, Polarisból és TGB-ből pedig egyaránt 15 darabot adtak el most novemberben. 2020 tizenegyedik hónapját tekintve, a New Hollandon kívül szinte nem volt olyan márka, amelyből ne nőtt volna most az eladások száma a tavalyi adatokhoz képest. 

December 3-án rendezi a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely idén egész napos, közel 10 órányi szakmai programot kínál online módon. Az eseményen két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg témával várjuk a résztvevőket. Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük lesz online élőben követni az egész napos konferenciát, szavazni tudnak, illetve lehetőségük lesz networkingre és kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

2020 novemberében összesen 258 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel ezelőtti mennyiséghez képest 23,4 százalékos növekedést jelent, 2019 novemberében ugyanis 209 traktor kelt el. 2018-hoz képest szintén nőtt az eladások száma idén, hiszen akkor 235 traktort adtak el, októberhez képest azonban stagnált a vásárlási kedv, hiszen akkor 257 darabot értékesítettek. Idén eddig 2783 traktor talált gazdára, a tavalyi év első tizenegy hónapjában azonban 2818, ami 1,2 százalékkal több eladott gépet jelent. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Rosta Tibor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?