Új év, új traktorok: a Kubota is a gumiheveredek felé nyit

Új év, új traktorok: a Kubota is a gumiheveredek felé nyit

agrarszektor.hu
Környezetbarátabb, erősebb nagytraktorok és talajbarátabb ültetvénytraktorok lépnek piacra idén a Kubotától. A világ harmadik legnagyobb mezőgépgyártója tartja a tempót.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A John Deere és a CNHi után a világ harmadik legnagyobb mezőgépgyártója, a Kubota az idén két újdonsággal rukkol ki a traktorpiacra. A korábbi M7002-es nagytraktor-szériáját az M7003 szériával váltja fel, amelyek már ez év elején a piacra kerülnek. A 130, 150 és 170 lóerős névleges motorteljesítményű traktorokba új, 1900 f/min névleges fordulatú, Stage V környezeti normás motorok kerülnek, amelyek Boost teljesítménynövelővel +20 lóerő teljesítmény leadására képesek. Ezen felül új füstgáz-katalizátorokat építenek be a kipufogó rendszerbe. A traktorokhoz terhelés alatt kapcsolható powershift, vagy KVT fokozatnélküli sebességváltók is választhatók, továbbá többfokozatú hidraulikus szervokormányázással rendelkeznek - tudósít az eilbote-online.com.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

A másik újdonság, hogy piacra kerül az M5001 sorozatú ültetvénytraktorok félgumihevederes járószerkezetű kivitele is. Az elsőként a piacra kerülő Kubota M5090 NPC (Narrow Power Crawler) traktor 4 hengeres, 3,8 literes, 93 lóerős Kubota-motorral és 18 előre, illetve18 hátra fokozatba kapcsolható Dual-Speed elektrohidraulikus irányváltóval szerelt sebességváltóval készül. A traktor nemcsak a különböző sortávolságú szőlő- és gyümölcsültetvényekben, hanem szabadföldi kertészetekben és Ázsia rizsföldjein is jól használható.

Címlapkép: ginopsales.com

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?