2023. október 1. vasárnap Malvin
Legyen ott az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén!

Legyen ott az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén! (x)

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közös szervezésében megvalósuló szakmai kiállításon a legújabb munkagépek és növénykultúrák bemutatása mellett a gazdálkodás környezeti fenntarthatóságának aktív, gyakorlati megvalósítási lehetőségeibe is betekintést nyújt. Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén, 42 hektár kiállítótéren idén 20 ezer érdeklődőre számítanak.

Az európai léptékkel is grandiózusnak nevezhető eseményen a kiállító cégek által hozott és közreadott tudás képviseli a legnagyobb értéket. A gazdálkodók közvetlenül szerezhetnek olyan releváns és naprakész információkat, amelyek segítik őket a fejlődést, illetve a hatékonyság javítását biztosító döntések meghozatalában.

A tematikus elrendezésű, másfél hektáros területen a kamara szakértő kollégái talaj-, víz-, gyep- és erdőgazdálkodási tudnivalókkal, illetve a KAP 2023-27 időszakban igénybevehető támogatásokkal kapcsolatos információkkal és tanácsokkal várják az érdeklődőket. A tanösvény különböző állomások segítségével igyekszik bemutatni az agrárium klímaváltozással érintett területeit és azokat az alkalmazható megoldásokat, amelyek segítenek a gazdálkodóknak szembenézni a kihívásokkal, ezáltal mérsékelni a negatív hatásokat és elősegíteni a gazdaságok az alkalmazkodását a változó körülményekhez.

Az ingyenesen látogatható esemény kiváló találkozási lehetőséget kínál az ágazat legmeghatározóbb piaci szereplőivel, döntéshozóival.

Állítson ki Ön is! Május 8-ig kedvezményes feltételekkel lehetséges kiállítóként csatlakozni.

Bővebb információért látogasson el a rendezvény honlapjára.

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Portfolio Investment Day 2023
Money, Money, Money - lakossági befektetési konferencia.
Budapest Economic Forum 2023
Előadóink között: Bod Péter Ákos, Surányi György, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Papi Laura.
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. szeptember 30. 18:34