Polaris

A Polaris egy amerikai gépgyártó, amely quadokat, motoros szánokat és a mezőgazdaságban is hasznosítható terepjárókat, vontatókat gyárt.

A Polaris Inc. egy motorkerékpárokat, motoros szánokat, terepjárókat és elektromos járműveket gyártó amerikai autóipari vállalat, amelynek székhelye az Egyesült Államokban, a Minnesota állambeli Medinában található. A céget a minnesotai Roseau-ban alapították, ahol a mai napig mérnöki és gyártási létesítményekkel rendelkezik. A vállalat 2017 januárjáig motorkerékpárokat gyártott a Victory Motorcycles leányvállalatán keresztül, jelenleg pedig motorkerékpárokat gyárt a 2011 áprilisában megvásárolt Indian Motorcycle leányvállalatán keresztül. A Polaris 1994-2004 között személyi vízijárműveket is gyártott. A vállalat eredeti neve Polaris Industries Inc. volt, majd 2019-ben átkeresztelték Polaris Inc-re. A cég által gyártott terepjárók a mezőgazdaságban traktorként is használhatóak, és jellemzően a 44-82 lóerő közötti teljesítményre képesek.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Hízásnak indulhat a magyar mangalica?
Állat

Hízásnak indulhat a magyar mangalica?

Az elmúlt évek válságsorozata a mangalicásokat is megviselte, most azonban rendeződni látszik a piac, elsősorban az export élénkülése miatt.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Portfolio Investment Day 2023
Money, Money, Money - lakossági befektetési konferencia.
Budapest Economic Forum 2023
Előadóink között: Bod Péter Ákos, Surányi György, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Papi Laura.