McCormick

A McCormick az ARGO SpA tulajdonában levő mezőgazdasági gépgyártó vállalat, amely traktorokat és traktoros homlokrakodókat gyárt. Gépeik jellemzően meggypirosak.

A McCormick Tractors International Ltd. mezőgazdasági gépgyártó vállalat 2000-ben jött létre, amikor a Case IH elidegenítette eszközeit annak érdekében, hogy megszerezze az Európai Unió hatósági jóváhagyását a New Holland Ag-vel való egyesüléshez. A McCormick kezdeti eszközei, amelyeket az ARGO SpA megvásárolt, a Case IH traktorgyártó üzeme az angliai Doncasterben, a Case IH C, CX és MX-C típusok jogai, valamint az MX Maxxum traktorok gyártására vonatkozó licenc voltak. A Case IH és a New Holland fennmaradó eszközeinek nagy része a CNH Globalhoz került. A márka chicagói és virginiai McCormick családról kapta a nevét. A traktorgyártás azóta az olaszországi Fabbrico városába költözött. A McCormick kis- és kerti traktorokat, valamint szántóföldeken és ültetvényeken is használható kerekes traktorokat gyárt, valamint traktoros homlokrakodókat. Gépeik teljesítménye a 23-tól a 310 lóerőig terjed.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Hízásnak indulhat a magyar mangalica?
Állat

Hízásnak indulhat a magyar mangalica?

Az elmúlt évek válságsorozata a mangalicásokat is megviselte, most azonban rendeződni látszik a piac, elsősorban az export élénkülése miatt.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Portfolio Investment Day 2023
Money, Money, Money - lakossági befektetési konferencia.
Budapest Economic Forum 2023
Előadóink között: Bod Péter Ákos, Surányi György, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Papi Laura.