Ez nem mindenkinek fog tetszeni: így készül a csirkehús a gyorsétteremben (videó)

agrarszektor.hu
Megérkezett az első trailere a Super Size Me 2 című filmnek, amelynek első része 2004-ben óriási botrányt kavart - írja a Portfolio. Akkor Morgan Spurlock dokumentumfilmes 30 napon keresztül csak McDonald's-os ételeket evett, most pedig azt mutatja be, miből és hogyan készül a gyorséttermi csirkehús.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Super Size Me 2 trailere szerint Spurlock saját gyorséttermet nyit, amiben sült csirkét árul, ebből kifolyólag megnézi hogyan tenyésztik a nagyüzemben a csirkéket Amerikában, és milyen trükköket alkalmaznak az étteremláncok. A filmből kiderül, hogyan készülnek a tökéletes reklámfotók, hogyan kerülnek - festenek - grillcsíkokat a csirkemellre, illetve mit jelent valójában a "szabadtartás" a tenyésztőknél.


A Super Size Me 2: Holy Chicken c. film több éven keresztül készült. Amerikában most szeptemberi megjelenést ígérnek, magyar bemutatóról azonban egyelőre nincs hír.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?