Sokat fizet a földgázért? - Csökkentenék a költségeket

agrarszektor.hu
Vezetékes földgázbeszerzési tendert indít tagjai számára az év első felében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a 2018/2019-es gázévi energiaköltségek csökkentésére. A NAK az igények megismeréséhez felmérést is indított.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A tendert a NAK azok számára indítja, akik közepes és nagy - legalább mintegy 10 ezer köbméteres - éves gázfogyasztással rendelkeznek. A kezdeményezéssel a kamara közleménye szerint a tagok alacsonyabb gáz- és rendszerhasználati díjakkal és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak majd gázenergiához. A gázfogyasztási szokások és igények megismeréséhez a NAK portálján 2018. február 14-től felmérés indult, amely március 14-ig tart.

A beérkezett energetikai adatokból a NAK energetikai adatbázist hoz létre - derül ki a közleményből. Piacfelmérési céllal a kereskedőktől előzetes árajánlatokat kérnek be, majd kialakítják a tenderfelhívás részleteit és kiírják a tendert. A legjobb feltételeket biztosító, nyertes energiakereskedővel a tenderen résztvevő kamarai tagok egyénileg szerződhetnek majd le.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?