Vége a pénzosztásnak, kimerült a támogatási keret: ezt jó, ha minden állattartó tudja

Vége a pénzosztásnak, kimerült a támogatási keret: ezt jó, ha minden állattartó tudja

agrarszektor.hu
Az agrárminiszter tegnap megjelent közleménye értelmében 2022. augusztus 12-én kimerül az egyes állatbetegségek megelőzésével, leküzdésével kapcsolatos idei támogatási keret. A "148-as rendelet" vonatkozó előírásának megfelelően a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a továbbiakban teljes árú számlát állít ki az érintett állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatokról.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kimerült az egyes állatbetegségek megelőzésével, leküzdésével kapcsolatos idei támogatási keret, így a Nébih mostantól teljes árú számlát állít ki az érintett állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatokról - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Fontos, hogy a hivatal a következő hetekben kiegészítő számlát küld azon ügyfeleinek is, akik esetében - a keret kimerülés miatt - a már elvégzett és kiszámlázott vizsgálatokra sem vehető igénybe a támogatás. A miniszteri közlemény az alábbi linken érhető el: Földművelésügyi Értesítő - LXXII. évfolyam, 4. szám.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?