Mit tehet az agrárium az energiaválság ellen? - Választ kaphat az Agrárszektor Konferencián

Mit tehet az agrárium az energiaválság ellen? - Választ kaphat az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Komoly hatást gyakorolnak a rendkívüli gazdasági és piaci változások a mezőgazdasági inputpiacokra, ezért a műtrágya-, a vetőmag- és a növényvédőszer-felhasználásban jelentős drágulással szembesülnek a hazai ágazati szereplők. A Portfolio Csoport november 30.-december 1-i siófoki Agrárszektor Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, milyen inputpiaci változásokra számíthatunk jövőre és hosszabb távon, illetve a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások hogyan védhetik ki az energiaválság kedvezőtlen következményeit. 

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia egyik kiemelt témaként részletesen foglalkozik azzal, hogy a súlyos energiaválság miként hat a magyar agrárgazdaságra, és a kialakult helyzetben hogyan csökkenthetik költségeiket a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások. Emellett szó lesz a jelenlegi inputpiaci trendekről, és arról is, hogy a műtrágya-, a vetőmag- és a növényvédőszer-felhasználásban jövőre és hosszabb távon mire számíthatnak a mezőgazdasági termelők.

A részletes programért kattintson ide>>

Az Agrárszektor Konferencia két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio Csoport vezetése - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén kilenc kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?