Indul a nagy agrárverseny: egymillió forintot nyerhet a legjobb csapat

Indul a nagy agrárverseny: egymillió forintot nyerhet a legjobb csapat

agrarszektor.hu
Több száz hallgató bevonásával 2022-ben is indul a régió egyik legmeghatározóbb online agrár-menedzsment versenye, az Agrovirtus. A fődíj ezúttal is egymillió forint, de a versenyzők között más értékes nyeremények is kiosztásra fognak kerülni.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A programsorozat célja, hogy szakmailag támogassa az ambíciózus, ágazatért tenni vágyó fiatal szakembereket. Ennek első lépcsőfoka az Agrovirtus verseny, ahol a részvevő három-négy fős csapatok öt héten keresztül szimulált környezetben igazgatják digitális gazdaságukat. Ennek során vezetői döntéseket hoznak, valamint számos izgalmas, kihívással néznek szembe. A legjobb helyezést elérő tíz csapat részt vehet a három napos Agrovirtus akadémián ahol teljes ellátás mellett hazai agrárszakértők és ágazati vezetők segítik a felkészülésüket a döntőre. Az egymillió forintos fődíj és az egyedülálló szakmai fejlődési lehetőség mellett a versenyzők között további értékes nyeremények is kiosztásra kerülnek.

A legjobb 5 csapat tagjai továbbá felvételt nyerhetnek a LeadersLab vezetőképzőre, ahol két szemeszteren keresztül vállalatvezetők és elismert szakemberek segítségével, díjmentesen mélyíthetik el projektmenedzsment és agrárszakmai ismereteiket, fejleszthetik vezetői kompetenciáikat mindezt vállalati látogatásokkal és nyelvi kurzussal megfűszerezve.

A hivatalos tanévnyitó rendezvényre 2022 szeptember 9-én került sor, ahol többek között beszédet mondott Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid, a Magyar Agrár- és Élettudmányi Egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese, Kerezsi Miklós, a Hodler csoport elnöke, valamint Maróti Miklós az AgroVIR Kft. vezérigazgatója.

A versenyre való jelentkezés határideje: 2022. október 2. Aki részt szeretne venni a versenyen, csapatával együtt az alábbi oldalon jelentkezhet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?