Nyilvános az államtitkárok névsora: átalakul az Agrárminisztérium

Nyilvános az államtitkárok névsora: átalakul az Agrárminisztérium

agrarszektor.hu
Szerdán megjelent a Magyar Közlönyben, hogy kik lesznek az ötödik Orbán-kormány államtitkárai. Ahogy arról az Agrárszektor korábban beszámolt, Szinay Attila közigazgatási és Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár távozik az Agrárminisztérium felsővezetéséből. Az élelmiszerláncért felelős államtitkár Nobilis Márton lesz, a minisztérium további négy államtitkára, Farkas Sándor, Feldman Zsolt, Zambó Péter és Rácz András pedig maradnak pozíciójukban.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Megjelent a Magyar Közlöny 87. számában, kik töltenek be államtitkári pozíciót az új Orbán-kormányban. Ahogy arról az Agrárszektor korábban beszámolt, két államtitkár Szinay Attila közigazgatási és Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár távozik az Agrárminisztérium felsővezetéséből a most kezdődő új kormányzati ciklusban. Az új közigazgatási államtitkár Andréka Tamás, a tárca jelenlegi főosztályvezetője lesz, az élelmiszerláncért felelős államtitkár pedig Nobilis Márton, Nagy István agrárminiszter eddigi kabinetfőnöke lesz. A minisztérium további négy államtitkára, Farkas Sándor parlamenti, Feldman Zsolt mezőgazdasági és vidékfejlesztési, Zambó Péter erdőkért felelős és Rácz András környezetügyi államtitkár pozíciójában marad.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?