Megtudtuk: új vezérigazgatót neveztek ki a Corteva élére

Megtudtuk: új vezérigazgatót neveztek ki a Corteva élére

agrarszektor.hu
A Corteva, Inc. ("Corteva") (NYSE: CTVA) igazgatósága bejelentette, hogy 2021. november 1-ei hatállyal kinevezte Chuck Magrot az igazgatótanács tagjává és a vállalat új vezérigazgatójává Chuck Magro ezelőtt a Nutrien vezérigazgatójaként dolgozott, így széleskörű tapasztalattal rendelkezik a globális mezőgazdasági társaságok vezetése terén. Chuck Margo Ifjabb James C. Collinst követi, aki együttműködik a zökkenőmentes átmenet biztosítása érdekében és az év végén nyugdíjba vonul a Corteva-ból.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Greg Page, a Corteva elnöke a következőket mondta, hogy Chuck már sokat bizonyított a mezőgazdasági iparágban, ahol a nyereség és az innováció növelését tartotta szem előtt. A Nutrien-nél és elődjénél, az Agrium-nál betöltött közel egy évtizedes vezetői tevékenysége során a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági vállalatának létrehozását és integrációját vezette, miközben olyan vállalati kultúrát alakított ki, amely elkötelezett a kiváló működés és a fenntartható mezőgazdasági megoldások iránt. Igazgatóságunk biztos abban, hogy ő a megfelelő vezető ahhoz, hogy cégünk fejlődését tovább erősítse, figyelembe véve a részvényeseink rövid- és hosszú távú értékeit.

Jön az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia!

December 9-10-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely ma a hazai agrárium csúcseseményének számít. A kétnapos rendezvény napirendre tűzi azokat a legaktuálisabb és legforróbb témákat, amelyek döntően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők üzleti-gazdálkodási tevékenységének eredményességét. A konferencia egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az esemény színvonalát rangos szakmai díjátadó is emeli. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, jöjjön el a Portfolio Agrárszektor Konferenciára december 9-10-én.

EZ IS ÉRDEKELHET

A Corteva a világ egyik vezető mezőgazdasági technológiai vállalatává nőtte ki magát és izgatottan várom, hogy tovább növeljem Jim Collins és ezen nagyszerű csapat lendületét  

 - mondta Chuck Magro. 

Hozzátette, hogy az innováció páratlan hagyományával, kivételesen erős ügyfélkapcsolatokkal és fenntarthatóság központú hozzáállásával, kiemelkedő lehetőségük van felgyorsítani a Corteva növekedését és értékteremtését. A vállalat ideálisan felszerelt a mezőgazdaság korszerű átalakítására, ezzel segítve a gazdálkodókat termelékenyebbé és fenntarthatóbbá válni, lehetővé téve a növekvő népesség élelmezését, miközben új módszereket kínál a bolygó védelmére.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 15. 12:02