Fontos határidő közeleg: ez a magyar mezőgazdaságra is hatással lehet

agrarszektor.hu
Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság Európai Bizottság megbízásából egy online kérdőíves felméréssel vizsgálja a Közös Agrárpolitika (KAP) generációváltásra történő hatását. Magyarországról is várják a válaszokat.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Európai Bizottság értékelést készít arról, hogy a KAP-nak milyen hatása van a generációváltásra, valamint a vidéki térségek helyi fejlesztésére és a vidéki munkahelyekre - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A bizottság arra kérte az Európai Gazdasági és Szociális Bizottságot (EGSZB), hogy járuljon hozzá ehhez a munkához azzal, hogy civil társadalmi nézőpontból értékeli ezeket az eredményeket. Az EGSZB ezért a témával kapcsolatos online kérdőívet tett közzé, amely itt érhető el.

A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. A magyar nyelvű változatra az adatlap jobb felső sarkán, a nyelvválasztó résznél lehet váltani. A beküldési határidő: 2019. július 22.

Címlapkép forrása: MTI/Balázs Attila

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?